Boekenblog

Uitnodiging boekpresentatie op 5 juni

Op 5 juni presenteren Roel Schulte en Denise Hulst hun nieuwe boek Wat voor type ben jij? Leiderschap, samenwerken en types verklaard aan de hand van MBTI.

Wat voor type ben jij?Zelfkennis is van grote waarde. Weten waar je warm voor loopt en waarom, kan richting geven aan je leven en antwoord geven op vele vragen.

Waarom loopt het met de ene collega altijd soepel en met de andere moeizaam? Waarom opereert het ene team moeiteloos en stagneert het andere?

De vier dimensies van MBTI geven vorm aan je persoonlijkheid en zijn samen je unique selling point. Lees in Wat voor type ben jij? welke dimensies dat zijn en hoe ze werken.

Op zelfinzicht volgt vaak meer werkgeluk, tevredenheid en productiviteit. Daar helpt dit boek je bij.

Boek bestellen

Interactieve workshop

Tijdens de boekpresentatie houden we een interactieve workshop die je meer inzicht geeft in jezelf. Daarbij gebruiken we de vier dimensies van MBTI.

We zouden het geweldig vinden als je komt. Laat het in dat geval even weten via het contactformulier op deze website. En stuur deze pagina gerust door naar een bekende die mogelijk geïnteresseerd is in MBTI.

Meer lezen over ons boek? Kijk op de Facebookpagina of volg ons op Twitter.

Programma

19.30 uur – Inloop
20.00 uur – Boekpresentatie
20.15 uur – Interactieve workshop
21.00 uur – Borrel
21.30 uur – Afronding

Praktisch

De boekpresentatie vindt plaats op donderdag 5 juni in boekhandel Boek en Koek te Maarn. Boek en Koek ligt op 2 minuten lopen vanaf het NS-station van Maarn.

Denise HulstUitnodiging boekpresentatie op 5 juni
Share this post