Denise Hulst
mei 2018

Ik, Denise Hulst en de mensen waarmee ik samenwerk, respecteren de privacy van onze opdrachtgevers, gebruikers en bezoekers van onze websites. Ik en de collega’s waar ik mee onderneem, verwerken alleen persoonsgegevens waarvoor ze bedoeld zijn en in overeenstemming met de wetgeving op de privacy (AVG) en de Telecommunicatiewet

Over mij
Denise Hulst.nl is een handelsnaam en is ondergebracht bij Prosper.
Prosper is ingeschreven bij de KVK onder nummer 61807354 op de Eekhoornlaan 8, 3951 av te Maarn
Door gebruik te maken van mijn website ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Welke gegevens verzamel ik?
Wanneer je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief of een gratis download, of als je ooit iets van mij gekocht hebt (de Boekenboosttips) of deelgenomen hebt aan een workshop of een training (bijvoorbeeld Crowdfunding) dan heb je je gegevens aan mij verstrekt.
Ook in de toekomst, als je voor de eerste keer iets van mij koopt, zul je die aan mij moeten verstrekken. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. En met verwerken bedoel ik dat jouw gegevens in mijn Autorespond- systeem terecht komen, waar een webshop en een betaalsysteem aan gekoppeld is.
De gegevens die ik verwerk zijn bijvoorbeeld:
● Voor- en achternaam
● E-mailadres
● Telefoonnummer
● Website
● Bedrijfsnaam
● Straat en huisnummer
● Postcode en woonplaats
● KvK nummer
● IP-adres
● Btw nummer

Met welk doel gebruik ik  de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven, het delen van informatie, tips en activiteiten rond boeken, ondernemerschap en boekmarketing.
    Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten, het ontvangen van digitale informatie middels mijn nieuwsbrief en het aanvragen van gratis workshops/trainingen. Met de gegevens die via mijn contact- formulieren binnengekomen zijn doe ik niets, zolang ik niet jouw formele toestemming heb gekregen om deze contactgegevens ook op te nemen in de bovenstaande lijst van commerciële nieuwsbrieven, informatie, tips en activiteiten rond boeken, ondernemerschap en boekmarketing.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, gebruik ik om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in Autorespond, mijn emailserviceprovider. Ik stuur je éénmalig een e-mail om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Op dat moment kun je je uitschrijven uit ons bestand. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven.

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde uitschrijven door middel van de afmeldlink onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt dan, als je je middels de afmeldlink afmeldt, diezelfde nacht uit ons systeem (Autorespond) verwijderd. Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Willemsparksoftware, gevestigd in Amsterdam. .

​Voor facturen en offertes maak ik ook gebruik van Autorespond. Je persoonsgegevens worden bij WIllemsparksoftware in Amsterdam opgeslagen. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je ​hier​. Daarnaast deel ik gegevens, die ik verkregen heb via het aanvragen van een gratis workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Denise Hulst aanbod/shop
Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik verkoop je gegevens niet aan derden. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij functioneel en noodzakelijk betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een digitale bestelling en betaling wordt je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door www.denisehulst.nl  niet opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:

  • Voor- en achternaam
    Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling als het een fysiek product betreft ( een boek bijvoorbeeld)
  • Telefoonnummer
    Mocht ik je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training/coaching of workshop doorgeven dan doe   ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Het is nooit verplicht om je telefoonnummer in te vullen. Wel handig als we samenwerken.
  • E-mailadres
    Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die fysiek wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit onze naam een e-mail sturen met de track & trace code.
  • IP-adres
    Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat  zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. Documenten op mijn pc zijn beschermd door een password op mijn pc. Niemand kan inloggen op mijn pc en bij bestanden komen waar gegevens over jou te vinden zijn.

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Google Analytics
Omdat ik graag wil weten hoe m’n bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan verbeteren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social Media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Heb je een reactie op een blog geplaatst, dan bewaart Gravatar deze gegevens, mits je daar een account hebt.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op deze website tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.denisehulst.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens nog maximaal 3 maanden bewaard worden voordat deze definitief uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in mijn factureringssysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, om aan de wettelijke verplichtingen van de belastingdienst te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door mij verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan die bepalen dat de gegevens langer bewaard en/of beschikbaar dienen te blijven.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik  je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via post@denisehulst.nl

Wijzigingen
Ik behoud mijzelf het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Denise HulstPrivacyverklaring