Je boek goed verkopen? 

Ik ben auteur en ondernemer en weet wat er voor nodig is om succesvol te zijn. Ik help je met het succesvol maken van je boek. En van jou. Wat feiten op een rijtje:

  • Ik heb 11 boeken geschreven, waarvan 10 bij grote uitgevers
  • Ik heb een aantal bestsellers geschreven en een aantal eversellers
  • 7  titels heb ik alleen geschreven
  • Ik heb meer dan 60.000 exemplaren verkocht

Zakelijk succes met je boek?

Veel mensen zitten op goud en zien niet hoe ze dat kunnen omzetten in een inkomen. Ik zie dat wel. Ik heb een groot vermogen om abstracte ideeën en grootse plannen in de vormenwereld te brengen. Niet teveel woorden en liever wat meer daden. Handen uit de mouwen in combinatie met een grote hoeveelheid creativiteit, denkkracht en doorzettingsvermogen. Dat heb je nodig om succesvol te zijn.

 

Auteurs – en online ondernemerscoach

Iedereen kan, mits goed begeleid een goed boek schrijven, succesvol uitgeven, promoten en een goede business rond z’n boek bouwen.

Ik help je met het bouwen van je auteursplatform, het maken van een boekpromotieplan en een lanceringsplan.

Ik wil meer boeken verkopen en kan best wel wat tips gebruiken waar ik direct mee aan de slag kan!

Stuur mij maar 53 Doe Het Zelf Boekmarketing Tips voor auteurs, zodat ik precies weet wat ik zelf kan doen om bij te dragen aan het succes van mijn boek!

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik ben sinds 1997 ondernemer. Er is de laatste jaren veel veranderd. Sinds 2013 heb ik mijzelf ondergedompeld in online ondernemen, businessmodellen, lanceren, software en techniek die daarvoor nodig is. Ik heb een unieke gave om abstracte ideeën te vertalen naar concrete acties en wat je daarvoor nodig hebt.Ik ben auteurs- en online ondernemerscoach.

Denise HulstOver mij