Waarom ik kan je kan helpen

Denise Hulst

Mijn eerste boek over mijn vakgebied verscheen in 1999, een aantal jaar nadat ik gestart was als zelfstandig trainer en coach. Ik had niet in de gaten dat mijn boek een bestseller was. Kort na het verschijnen van mijn eerste boek verscheen mijn tweede boek en al snel stond ik met twee titels in de top 10 van Intermediair. Ik las het en dacht 'Och, wat leuk', en ging over tot de orde van de dag. We zijn heel wat jaren en nog eens 14 boeken verder. In 2017 heb ik mijn trainingsbureau verkocht. Sindsdien hou ik alleen bezig met boeken en hun schrijvers. En de vraag wat er voor nodig is, is om je boek je beste visiteplaatje te laten zijn. Niet voor een maand of twee, maar voor de rest van je bestaan.

Door de komst van internet is er oneindig veel mogelijk. Als je weet hoe je offline en online activiteiten elkaar kunnen versterken, weet je ook hoe je meer boeken kunt verkopen. En hoe je boek je business ondersteunt.  Ik help je met een goed doortimmerd en vooral uitvoerbaar en realistisch plan. 

Een greep uit de boeken waar ik betrokken bij ben geweest als redacteur, auteur, agent of boekmarketeer.

Voer hier uw tekst in ...

© 2020 Thrive Landing Pages

Disclaimer -Privacy

>