In de media

Golfbrekerradio Amersfoort: 1 x in de twee weken ben ik vaste gast waar ik over boekmarketing praat met mijn gastheren Roelof Meijer en Erik van Venetie, beiden ondernemers en auteurs. En radiopresentatoren.
Hier kun je de afleveringen terugluisteren.

Op deze pagina staan de interviews die tijdschriften en vakbladen met me hebben gehouden vanuit mijn expertrol of naar aanleiding van de verschijning van mijn boeken. Dit overzicht is lang niet compleet, want jemig zeg, is dat een werk om alles er op te zetten… maar wie weet komt het er nog een keer van..

Op deze pagina kun je alle artikelen en publicaties vinden die ik zelf geschreven heb voor diverse tijdschriften en vakbladen. Ook deze verzameling is niet compleet….

×

Ja, ik wil weten hoe ik veel boeken kan verkopen en ontvang graag je nieuwsbrief. En ik ontvang ook graag per omgaande 53 boekmarketingtips waar ik direct mee aan de slag kan.....

dit veld niet invullen s.v.p.


logo_margrietDe Margriet vroeg mij ooit waarom we zoveel afspraken afzeggen op het laatste moment.
Hier kun je het hele artikel lezen.
Het heet:
Waarom zeggen we zoveel afspraken af?’

logo-libelle


De Libelle
maakte ooit een reportage over vrouwen die kostwinner zijn. Ik was een van de geportreteerden.
Meer lezen?

FD
In december 2014 verscheen mijn laatste boek Timemanagement 3.0, meer werkgeluk voor breinwerkers. Het Financieel Dagblad plaatste in februari 2015 een mooi interview met mij onder de titel:

De grenzen van de werkdag zijn vervaagd, de werkdag is nooit af’. “Wie het beste uit zichzelf wil halen, moet zijn creativiteit de ruimte geven, Denise Hulst traint – al jaren- kenniswerkers hun tijd en hun energie beter te managen.’ Verder lezen?

Hier kun je meer lezen over Timemanagement 3.0 en bestellen..

FD
In oktober 2007 verscheen er een mooi artikel in het FD naar aanleiding van mijn boek “Efficiënt E-mailen, van last naar lust onder het motto: wie is hier nu eigenlijk de baas?’

Het artikel is getiteld:
“De beste mail is emotieloos’.
Terughoudendheid is de sleutel tot verstandig email gebruik. Vecht dus geen ruzies uit via dit digitale communicatiekanaal en beperk het tot simpele zaken en taakverzoeken. In het gemak van email schuilt tegelijkertijd het gevaar. Een elektronisch bericht is zo verzonden. Een druk op de muisknop is genoeg. ‘Gevaarlijk’, vindt Denise Hulst. Als expert op het gebied van efficiency schreef zij een boek over mailgebruik. E-mail is geen onschuldig communicatiemiddel
Verder lezen?   Hier kun je meer informatie over mijn boek “Efficient E-mailen’ vinden..

NRC

Ook het NRC Handelsblad plaatste een aritkel over mijn boek Efficient Emailen onder de titel:

‘Orgie van emailberichten veroorzaakt stress’
David Shrenk voorspelde het al in 1997: we gaan ten onder aan informatieoverload. Nu is informatieoverload een serieus te noemen aan doening die de economie schaadt… Verder lezen?
En hier kun je meer lezen over mijn boek ‘Efficiënt E-mailen’.

Ooit schreef ik een boek over Vrouwen en Geld, samen met Wilma van Hoeflaken. TrouwNaar aanleiding daarvan verscheen er een artikel in de Trouw:
Pensioenen van vrouwen onder de maat..
Lezen?

>