Lanceren kan je leren

Je bent ondernemer geworden, of je onderneemt met je boek, omdat je wat te bieden hebt. Een product, een dienst of je boek. En zoals bij de meeste mensen en zoals bij mij, moet er ook brood op de plank. Als je online ondernemer bent of auteur van expertboeken, dan weet je dat het op je website zetten van je aanbod niet zo effectief is. Als er bezoekers op je website komen, is dat nog geen garantie dat ze ook werkelijk klant bij je worden.

Hoe zorg je er voor dat je bezoekers ook werkelijk klanten worden? Door te lanceren natuurlijk!

Lanceren kan je leren is mijn laatste boek, verschenen in 2016, Geschreven met Marjan Crabtree, mijn ondernemersvriendin. We hebben een geweldig lanceerprogramma geschreven voor ondernemers die online hun diensten en producten aanbieden.

×

Wil je meer boeken verkopen en precies weten wat je daaraan kunt doen?
Wil je meteen aan de slag met simpele en doeltreffende tips?
Download dan hier 53 Doe Het Zelf boekmarketing tips waarmee je meer boeken verkoopt.
Het kost niets!
dit veld niet invullen s.v.p.


Voorkant

Lanceren van producten, diensten of boeken kan je leren. Iedereen. Dus jij ook. Als je begrijpt hoe neuromarketing werkt, hoe taal werkt, hoe je aan de verlangens van je potentiële klanten kunt raken, hun kunt raken, dan kun je succesvol ondernemen. Dan kun jij met je eigen business, met dat wat je het allerleukste vindt om te doen, een goede boterham verdienen. En omdat ik in het verleden heel veel moeite had met verkopen, heb ik leren lanceren. En heb ik daar samen met Marjan een boek over geschreven, gebaseerd op de nieuwste inzichten in neuromarketing en taal.

2 gratis hoofdstukken downloaden?

Dat kan hier.

Denise HulstLanceren kan je leren