Een succesvolle boeklancering video

Welkom!
Zorg ervoor dat je mijn video bekijkt zodat je precies weet waarom die 3 Fuck – ups  zo belangrijk zijn.

 

En vergeet niet de 3 Fuck -ups te downloaden en een adviesgesprek met me te plannen…

Wil je weten of dit jou kan helpen met een succesvolle boeklancering? 

Wat zou het voor jou en je business betekenen als je precies weet wat je moet doen, wanneer je dat moet doen en waarom je wat moet doen als het gaat om de promotie van je boek?
En dat je van je boek een everseller kunt maken zodat je jarenlang maximaal rendement uit je boek haalt? En dat je fans op een gegeven moment gaan vragen waar je volgende boek blijft? En dat je tweede,derde of vierde boek steeds beter verkoopt en je daardoor je naam in jouw niche steeds steviger neerzet, waardoor je een absoluut A-merk geworden bent met alles erop en eraan?

Ik geef maandelijks een aantal coachingsgesprekken. Gratis. Deze duren ongeveer 30 minuten. Het aantal gesprekken dat ik per maand voer, is niet zo heel groot. Dus als je bezig bent met een boek, of plannen hebt voor een boek… dan is dit het juiste moment om ook met boekmarketing aan de slag te gaan.
Hieronder kun je een sessie met me plannen. De sessies zijn telefonisch of via skype.

[button type=”info” size=”lg” title=”Download hier de 3 Fuck – ups die je boek gegarandeerd laten floppen” show_icon=”left” icon=”download”]

Dit is wat auteurs zeggen over de coachingsgesprekken

Annemarit: Dank je wel! Super!

Puck:  Wat mij heel erg aansprak was dat je je lezers als je fans moet beschouwen, waar je een band mee opbouwt. En ook dat punt van je missie:  dat je mensen blij kunt maken, dat je ze iets kan geven dat hun steunt. Dat sprong er voor mij als eerst uit.

Karin: Veel dank, überhaupt voor alle tips. Heel blij mee.

[button type=”info” size=”lg” title=”Download hier de 3 Fuck – ups die je boek in no time laten floppen” show_icon=”left” icon=”download”]
>